Testsúly kontroll terápia

Az emberek életében a túlsúly megjelenése, nem új keletű dolog, azonban mind inkább népbetegséggé alakult ki. A nem megfelelő táplálkozás, az életmódbeli hiányosságok, a stressz, és a finomított szénhidrátok fogyasztása megzavarja az anyagcserénket, és vele együtt az egész szervezetünket. Elhízás tekintetében Magyarország az európai országok között is előkelő helyet foglal el. Nem véletlen tehát hogy vezetőek vagyunk a szív érrendszeri elhalálozások listájában.

A nem megfelelő testsúly számos betegség melegágya lehet, ilyenek például a szív érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések.

Az esztétikai viszonyokról már nem is beszélve.

A Rózsa Völgy Natura Központ természetgyógyász rendelő több éve sikeresen végez testsúly kontroll kezeléseket, melynek alapköve a több ezer éves múltra visszatekintő fülakupunktúra. A fülön végzett kezelések, rendkívül eredményesek, hiszen mint mikrozóna az emberi fülön a teljes test leképződik, így sikeresen kezelhetjük akár az emésztőrendszer zónáit is. A szúrásra érzékeny embereknél, fájdalom menetes speciális fül mágnes golyó berakást javaslunk, amivel szinte ugyanaz a hatás elérhető, mint a tűnél, azonban fájdalmat nem okoz.

Testsúly csökkentő terápiánkat kiegészíthetjük, még gyógynövény készítményekkel, is hiszen a mai modern táplálkozási szokásokba a célzott étrend kiegészítők használata tökéletesen bele illik. A rendelőnkben megtalálhatóak a speciálisan erre a célra elkészített gyógynövény készítmények, mint például a spirulina alga, ami a távol keleti emberek napi táplálkozásában jelen van. Számos jó tulajdonságával szerves anyag hasznosulásával, ásványi anyag bőségével segíthet elérni a kívánt testtömeget. Ezen kívül klienseinknek javasolni szoktuk még zöld tea, és gyömbér gyógynövények fogyasztását is amik szintén ki tudják egészíteni az elkezdett életmódváltó programot. Központunkban lehetőség van továbbá bioelektromos kezelésekre is, amivel az emésztő, illetve méregtelenítő szerveink munkáját segíthetjük. A kezelés teljesen fájdalom mentes és alkalmanként kb. fél órát vesz igénybe. A kezelés során a felhalmozódott méreganyagokat és a sok embert érintő stresszt tudjuk hatásosan kezelni. A terápia során cél még az anyagcsere fokozása is melyre a készülék által közvetített harmonikus rezgések nagy hatást tesznek.

A hozzánk fordulók, részletes személyre szabott táplálkozási tanácsadásban részesülnek figyelembe véve a vércsoportjukat illetve életmódbeli szokásaikat ezzel is segítjük, őket az ideális testsúly elérésben. A kívánatos életmód váltás megteremtésében. Folyamatos kapcsoltban maradunk, ezzel is segítve a mindennapokat.