“A MÉREGANYAGOKTÓL MEGSZABADÍTOTT TESTNEK NINCS MIÉRT MEGADNI MAGÁT A BETEGSÉGEKKEL SZEMBEN. EZ EGY IGEN EGYSZERŰ
GONDOLAT, DE JELENTŐSÉGE ÓRIÁSI.”
Dr. Josef Jonas

Testsúlycsökkenés, Javuló emésztés, Szebb és egészségesebb bőr, Erősebb haj és körmök

Szervezetünkben évente négy kilogrammnyi méreganyag halmozódik fel tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből. Az emberi test belső tisztasága szoros összefüggésben van a külsővel is. A bőr állapota, a szervek összehangolt működése nagyban függ attól, hogy mennyire szennyezett állapotban van a test. A kínaiak már több mint 4000 éve felfedezték, hogy minden betegség forrása az emberi szervezet megzavart energetikai egyensúlyára vezethető vissza.
A felborult egyensúly hátterében a szervezet méregterheltsége áll.

A méreganyagok, amelyek kívülről jutnak a szervezetbe, vagy odabenn keletkeznek, negatív irányba befolyásolják pl: a hormonrendszer, idegrendszer, immunrendszer, valamint a keringési, emésztő, kiválasztó rendszer működését. Tehát terhelően hatnak a szervezet egészére pl: szívre, tüdőre, májra, vesére, gyomorra, hasnyálmirigyre, belekre. A túlterhelt immunrendszer azonban nem tudja felismerni a toxinokat, ezért nem is küzd ellenük. Épp ezért elengedhetetlen az immunrendszer erősítése mellett a megfelelő információ (rezgés) bemutatása, illetve a szervezet működésének harmonizálása.
A holisztikus szemléletű méregtelenítés kezelései beindítják és megtámogatják a méregtelenítésben aktívan részt vevő szervek működését.

A program módszerét elsősorban prevencióra, és a krónikus egészségügyi problémák felszámolására ajánljuk. Lényege, hogy a kiváltó okot keresi, a problémák gyökerét tárja fel az egészség és a vitalitás megőrzésének érdekében. Hatékony lehet:
• allergia, asztma, ekcéma
• gomba-baktérium-vírusellenes immunitás, daganatellenes immunitás erősítése
• fejfájások, migrén, fáradékonyság, alvászavarok
• idegrendszeri túlterhelés, depresszió, pánikbetegség
• hormonális problémák
• nyirokkeringési zavarok
• szív és érproblémák
• gyakori légúti fertőzések
• emésztési zavarok: puffadás, székrekedés, fekély
• cukorbetegség, zsíranyagcsere zavar
• nőgyógyászati és húgyúti problémák: ciszták, vérzési rendellenességek, fertőzések,
• prosztata bántalmak
• csont és ízületi betegségek esetén

Hogyan lehet a méregtelenítést elkezdeni?
Szakemberünk a SALVIA elnevezésű műszer segítségével az állapotfelmérés során megállapítjja az Ön szervezetének ún.méregszintjét (méregtérképét), majd ezt követően meghatározzák az Ön számára leghatásosabb méregtelenítési lépéseket, eljárásokat és az optimális készítményeket.
Mely egészségügyi panaszokkal, problémákkal kapcsolatosan vannak a legnagyobb gyakorlati tapasztalataink?
Immunrendszeri hibák, különféle allergiák, nőgyógyászati problémák, mozgásszervi nehézségek, húgyúti fertőzések, bőrgyógyászati megbetegedések, fejfájások, légzőszervi gyulladások, hormonális problémák, fáradékonyság, depresszió, stb.

A kialakított kezelési eljárás ismeretében összeállítjuk az Ön számára leginkább optimális programot.

 

Telefonszám: +36-30/314-3744

“Gyógyszerekre nincs mindig szükség, de a gyógyulásba vetett hitre igen.” (Norman Cousins)