Az étel intoleranciák, az élelmiszerekre való érzékenység tünetei sokszor nem egyértelműek, nem jól elkülöníthetők. Holott ha túlterheljük a szervezetünket bizonyos ételféleségekkel, összetevőkkel, akkor az, az egész működés általános gyengüléséhez vezethet. A Rózsa Völgy Natura Központban fájdalommentes és pontos Dr Voll féle szűrővizsgálat keretében utána járhat annak, hogy melyik napi szinten fogyasztott élelmiszerek terhelik túlságosan a szervezetét, így kiderül, mely élelmiszerek fogyasztást lenne jó csökkenteni,vagy esetleg teljesen elhagyni.

 

Az étel intolerancia vizsgálat több anyagra kiterjed pl:

 különféle zsírok, olajok
 diófélék
 fűszerek
 lisztfélék
 tejtermékek
 glutén
 tejfehérje(kazein)
 tejcukor (laktóz)
 kakaó
 kávé
 cukor
 csokoládé
 méz
 mák
 bor
 sör
 zöldségek
 gyümölcsök
 húsok
 halak

 

Telefonszám: +36-30/314-3744