Energetikai  állapotfelmérés, góckutatás, aura, csakra vizsgálat

Az állapotfelmérés során a bioelektromos elven működő mérőműszerünkkel és egy hozzá tartozó számítógépes program segítségével mérjük az egyes szervek, szervrendszerek toxin terhelését (élő és élettelen toxinok). A kapott eredmény alapján következtethetünk a szervezet egészségi állapotára.
A kb. 60 perces vizsgálat teljesen fájdalommentes. A mérés során információt kapunk a különböző szervek, szervrendszerek állapotáról: az immunrendszer működéséről, a különböző szervek toxin terheléséről, az egyes szervkörökben lévő mikrobális gócok jelenlétéről, a különböző kórokozókról (baktériumok, vírusok, gombák, paraziták), az élettelen toxinokról (nehézfém, oltóanyag, atibiotikum, vegyi anyag, radioaktív elemek, pszichés toxinok: stressz és érzelem, anyagcsere toxinok: kazein, mucin, purin, glutén), vitaminokról és ásványi anyagokról, enzimekről, hormonokról, stb..
A vizsgálat élő is interaktív. Nem egy számítógépes program futtatását jelenti. Itt a számítógép csak az egyes konkrét probléma, terhelés kiméréséhez szükséges műszerbeállításokat, az eredmények adminisztrálását segíti. A vizsgálat irányát, a problémás területek mélyebb feltárását, részletesebb mérését, elemzését a vizsgálatot végző személy a korábbi, nagyvonalúbb mérési eredmények, valamint a pácienssel a mérés közben folytatott beszélgetés, a feltett kérdések és egyéb fizikai jellemzők megfigyelése révén irányítja. Így válik lehetővé a problémás területek teljes mélységű feltárása, amely magában foglalja a szervi elváltozások, terhelő élő, élettelen és lelki toxinok azonosítását.
A vizsgálat eredményei alapján a problémák forrását megcélzó, javasolt kezelések a legtöbb esetben teljes és végleges javulást tesznek lehetővé hosszú ideje fennálló, egyéb kezelésekre nem vagy csak kis mértékben javuló kórtörténetek esetén is.
Az elektromosság elvén alapuló mérőműszer képességeit kihasználva mérni tudjuk a különböző problémák kezelésére önnek személy szerint legalkalmasabb természetes készítményeket is.

energia

“Valamilyen ismeretlen ok folytán a természet a magyar pirospaprikát a legcsodálatosabb aszkorbinsav-raktárral látta el.”

(Szent-Györgyi Albert)