Meglévő kellemetlen tüneteit lehet, hogy az ételintolerancia okozza! Erről egyszerűen meggyőződhet a FOODTEST 200+ gyorsan elvégezhető teljesen fájdalommentes ételintolerancia teszt segítségével, amely hétköznapi, gyakran fogyasztott élelmiszer összetevőn kívül egyedülállóan többféle alkoholos italra is megvizsgálja az IgG* reakciót. A FOODTEST 200+ több mint 220 összetevőre vizsgál.

Gyermekek esetében különösen fontos az ételérzékenységek meghatározása, mivel a FOODTEST 200+ teszt alapján beállított étrend sok esetben (krónikus bőrtünetek, hasi panaszok, hiperaktivitás) hatásosan javít állapotukon. Szakember segítségével végzett több hónapos diéta után a pozitív ételek jelentős része fokozatosan visszavezethető a mindennapi étrendbe.
A FOODTEST200+ gyorsan és hatékonyan kimutatja, mely élelmiszerek okozhatják a problémákat. Elvégzése mindenkinek javasolt, aki ételintoleranciára utaló tünetektől szenved, de azok oka ismeretlen!

Minden harmadik embert érint az ételérzékenység!
A FOODTEST 200+ a laboratóriumunkban alkalmazott fehérjechip alapú ételintolerancia mérés. Egyetlen, kis mennyiségű vérmintából egyidejűleg több mint 220 féle élelmiszer és
élelmiszer alapanyag ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki. Az ételintolerancia általában a leggyakrabban fogyasztott élelmiszereknél fordul elő. A legtöbben nincsenek tudatában annak, ha olyan élelmiszert fogyasztanak, melyek megbetegítik őket. Az IgG reakciók (ételintolerancia) sokkal gyakoribbak, mint az IgE reakciók (ételallergia), minden harmadik embert érintenek.
Az ételintoleranciát okozó IgG reakciók hosszú idő alatt fejlődnek ki, a FOODTEST 200+ nélkül csak nagyon nehezen lehet azonosítani azokat. Számos betegség és életminőséget rontó állapot összefüggésbe hozható az ételintoleranciával. Több krónikus betegség javítható az intoleranciát okozó ételek kiküszöbölésével.

A FOODTEST 200+ előnyei
Jelenleg nincs más olyan vizsgálat, mely több élelmiszer érzékenységet képes kimutatni, mint a FOODTEST 200+
A FOODTEST 200+ az egyetlen, kis mennyiségű vérmintából egyidejűleg több mint  220 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki.
A leggyorsabb és legmegbízhatóbb módszer az ételintoleranciák kimutatására!

Előnyei az otthoni gyorstesztekhez képest:
Nagyságrenddel több élelmiszer és élelmiszer-alapanyag érzékenység mutatható ki kvantitatív (számszerűsített) eredményt ad a mérést, adatfeldolgozást és leletezést speciális készülék és szoftvercsomag segítségével laboratóriumi szakemberek végzik. Kérje Ön is rendelőnkben a FOODTEST 200+ vizsgálatot.

Kérjen időpontot még ma!