Dohányzásról leszoktatás saját jel terápiával

A leszoktató eljárás során, az Ön félig elszívott cigarettacsikkjét azonosítva személyre szabott, nikotintörlő, függőség megszüntető kezelésben részesül, ami csupán 35 percig tart. Ellátom a szükséges tanácsokkal, amelyek fontosak az életmódváltás nehézségeinek leküzdéséhez.

A mai legkorszerűbb eszközzel dolgozom. A számítástechnika  legmagasabb szintjét és a legkorszerűbb eszközt használva azonnal megszüntetem illetve csökkentem  a cigaretta éhséget okozó, a szervezetéből érkező belső késztetést. Ön megszabadul a hiányérzettől. Megszabadul továbbá a szervezetében lerakódott méreganyagoktól, ha a tanácsaimat követi.
Élete energikusabb fittebb lesz.

Olyan elektronikus   berendezést használok a leszoktató kezeléshez, mely rendkívül gyorsan és több,  mint 90%-os hatékonysággal távolítja el a szervezetből a függést okozó káros anyagot. A módszer segítségével egy alkalom elegendő, hogy megszabaduljon az esetleg több évtizede fennálló függőségétől. A kezelés mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetében a dohányzás miatt található káros információkat, melyek a nikotin utáni vágyért felelősek. E célzott méregtelenítő kezeléssel a  nikotinéhséget csökkentjük a szervezetben.

MIÉRT JÓ LESZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL?

  • Nikotin – Kátrány – Szénmonoxid, vagyis az egészségkárosítás megszüntetése.
  • A leszokástól való félelmet éppen a cigaretta váltja ki és a leszokás legnagyobb nyeresége pontosan ettõl a félelemtõl való megszabadulásban rejlik.
  • Fél életünkben olyan szituációkban vagyunk, ahol a társadalom megtiltja a dohányzást. (Iskolák, metró, színházak, kórházak, templomok stb.). Ezentúl már nem kell kerülnünk az ilyen helyzeteket.
  • Óriási örömöt fog lelni az életben attól kezdve amint e rabságtól megszabadul.
  • Nem utolsó sorban sok pénzt megtakarít és ezt a megmaradt összeget minden napon – hónapban – évben más, szép és örömteli szórakozásra költheti.

A DOHÁNYZÁSRÓL LESZOKÁST KÖVETŐ  VÁLTOZÁSOK BENNÜNK:

Amint letette az utolsó cigarettát, a szervezete szinte azonnal nekilát helyrehozni a nikotin okozta károkat.

20 perc múlva – A vérnyomás és a pulzusszám visszaáll a normál értékre

8 óra múlva – A vér nikotin- és szénmonoxid szintje a felére csökken

24 óra múlva – A szervezetbõl kiürül a szénmonoxid, tisztul a tüdõ

2 nap múlva – A szervezetbõl kiürül a nikotin, javul a szagok, ízek érzékelése

3 nap múlva – Könnyebbé válik a légzés, ellazulnak a tüdõhörgõk

2-12 hét múlva – Jelentõsen javul a keringés

3-9 hónap múlva – Enyhülnek a légzési gondok, akár 10%-kal is javulnak a légzésfunkciók

5 év múlva – Az infarktus kialakulásának kockázata felére csökken

10 év múlva – A tüdõrák kialakulásának kockázata felére csökken, az infarktus kockázata azonos egy nemdohányzó emberével

 

Telefonszám: +36-30/314-3744

 

“A legjobb orvosok: dr. Elégedettség, dr. Higgadtság és dr. Jókedély.”

(C.H. Spurgeon)