Ők már biztosan leszoktak:

Az alábbiakban röviden leírom tapasztalataimat.

40-es évei közepén járó hölgy vagyok. Részt vettem egy saját jel terápiás, dohányzásról leszoktató programban.A kezelés közben, ami kb. 30 percet vett igénybe, a mellkasomban valamiféle bizsergést éreztem, de ez egyáltalán nem volt fájdalmas, még kellemetlen sem.Közben nagyfokú szomjúságot is éreztem, ezért mondta az Attila hogy igyak bátran vizet. Kezelés után is nagyon sok folyadékot fogyasztottam A legjobb a szénsavmentes ásványvíz.A kezelés utáni reggel nem csak a cigarettát nem kívántam, hanem a kávét sem, egyáltalán. Nem is kávéztam akkor, csak délután ittam egyet, kizárólag az íze miatt.Azt gondolom, hogy ez a kezelés teljesen korrekt és segített is a leszokásban.

Köszönöm és bátran ajánlom másoknak is!

Molnár Éva

Cs. Mónika vagyok és 15 éves koromtól dohányzom, most 40 éves vagyok tehát 25 évig dohányoztam.Naponta kb 25-35 szál cigarettát szívtam, és eldöntöttem hogy leszokom.A kezelésről az interneten olvastam és gondoltam kipróbálom.A kezelés alatt nagyon jól éreztem magam, teljesen fájdalommentes.A kezelés után könnyedén el tudja hagyni az ember a cigit mert ha sok folyadékot iszik egyszerűen nem hiányzik neki a nikotin. Ez a módszer könnyű és gyors, hatékony módja a leszokásnak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Üdv: Csolnoki Mónika, egy volt dohányos.

Boros Bálint: 23éves vagyok és kb. 14-15 éves korom óta DOHÁNYOZTAM. Kétnaponta egy doboz cigi igencsak kellett. Mígnem egyik ismerősömtől hallottam a saját jel terápiáról. Nagyon felkeltette a figyelmemet, ugyanis egyszer már szerettem volna megszabadulni a káros szenvedélyemtől. Elmentem hát a kezelésre, és elszívtam az utolsó szál cigimet. Kb. 30perc múlva fájdalommentesen úgy álltam fel a székből, mint aki sohasem dohányzott. Az elkövetkező napokban rengeteg vizet ittam, amivel a méreganyagok kiürültek a szervezetemből. Azóta nem is kívánom a cigit, sőt rosszul vagyok ha valaki mellettem gyújt rá vagy büdös cigi szaga van….Mivel én már tudom mi a különbség a dohányzás, és a nem dohányzás között mindenkinek tanácsolni tudom a kezelést és ráfog jönni sokkal jobb nélküle élni:)Mindenkinek ajánlom,annak is akinek egyedül nem megy!

Nekem már sikerült.

Szép napot:Boros Bálint

37 éves vagyok,17 éves korom óta intenzíven dohányoztam(volt hogy napi 2 doboz is Elment).Többször próbáltam önerőből leszokni,de a vége mindig az lett,hogy rágyújtottam mert feszült voltam.Majd a Facebookon megláttam a Rózsa-Völgy Naturaközpont hirdetését,nem sokat gondolkoztam,telefonáltam,időpontot kértem.Egy röpke fél óra múlva,úgy jöttem ki a saját jel terápiás kezelésről(amely teljesen fájdalom mentes),hogy végre sok év után szabadnak éreztem magam!Köszönöm,hogy élhettem ezzel a kezeléssel,minden dohányosnak szívből ajánlom!Üdvözlettel:egy volt dohányos,

Kormányos Liza

Forrai Gabriella vagyok Tiszakécskéről 2014 Júliusában fel kerestem Attilát Csongrádon a rendelőjében, mert nagyon sok problémám volt. Mivel én nem szeretek orvoshoz járni elsősorban csak a természet adta lehetőségeit fordítom a saját magam egészségére és gyógyítására.
Tehát fáradt,aluszékony, puffadt,erős fejfájás ,hajam korpásodott és igen ingadozó hangulatváltozásom volt így hát el mentem Attilához miszerint valami nagyon nincs rendben nálam.
Másnap délután egy teljes körű energetiaki állapotfelmérést végzet ami fájdalommentes és nagyon precíz vizsgálat volt kb. 1 órát vett igényben:-)
Így hát fény derült a problémámra 98% – n gluténérzékeny vagyok.-(
Ez után átbeszéltük hogy hogyan tovább. A tanácsokat megfogadtam, azóta szuperül érzem magam.
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek Attila tudását, kedvességét és nem utolsó sorban a segítségét:-)
Köszönöm Attila! “

Egy allergia vizsgálat után a következő rövid visszajelzést kaptuk, köszönjük :

D. Beáta
“Kedves, közvetlen, hozzáértő természetgyógyász, nyugodt környezet, a vizsgálat érdekes volt, fájdalommentes és tényleg sokat tudtam meg belőle magamról. Ajánlom mindenkinek! “