Mi is az az allergia?
Az allergia, a szervezet heves, negatív reakciója a számunkra irritáló anyagokra! Irritáló anyag lehet például: pollen, élelmiszer, gyógyszer, vegyszer vagy akár nehézfém is. Az immunrendszert provokáló anyagok gyakran súlyos gyulladásos reakciót indítanak el szervezetében. A tünetek változatossága és lokalizációja, függvénye annak, hogy melyik szervben játszódik le az allergiás reakció. A levegő útján, belélegzéssel terjedő allergének, mint például atkák vagy állatszőr a légutak és a szem szaruhártyájának gyulladását okozzák. Nagyon hasonló a szénanátha mely az orrnyálkahártya rendkívül intenzív reakcióját váltja ki, mint például: megállíthatatlan tüsszögés, szemviszketés, könnyezés. Ha az allergén anyag bekerül a tüdőbe, olyan asztmás tüneteket okozhat, mint a nehézlégzés vagy a rendszeres köhögés.

Étkezés útján a szervezetbe juttatott allergén anyagok esetén, ételallergiáról beszélünk. Az immunrendszer irritációját kiváltó élelmiszer lehet például a: tej, tojás, glutén vagy akár a mogyoró. Az ételallergia során a következő tünetek fordulhatnak elő: hasi fájdalom, hányinger, hányás, hasmenés, puffadás, emésztési- és felszívódási zavarok. Továbbá bőrön jelentkező allergiás reakciók eshetősége is fenn áll, ami nem más, mint: viszketés, ekcema, bőrpír, duzzadás, vagy akár hólyagképződés.

Az allergia tüneteit tapasztalja?
Ne várjon tovább! Szüntesse meg kínzó panaszát mielőbb! A DR Voll féle készülék segítségével alapos és egyben komplex allergia vizsgálatot biztosítunk, az allergia tüneteitől szenvedő pácienseink számára! Az allergia és ételintolerancia vizsgálat során egyértelműen kiábrázolódik, mely anyagok váltanak ki irritációs reakciót szervezete számára. Ha szereti a precizitást és alapos kivizsgálásra vágyik, az allergia vizsgálatunkat kiegészítjük vérvitalitás méréssel is. A vérvitalitás mérés lehetővé teszi Önnek azt, hogy részletes képet kapjon szervezete állapotáról. Többek között olyan információkról értesülhet, mint az: immunrendszer toxikussága, anyagcsere egyensúlyi állapota, vitamin ellátottság, valamint gombák és paraziták mértékének jelenléte.

JELENTKEZZEN MOST FÁJDALOMMENTES ALLERGIA VIZSGÁLATUNKRA

AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON: +36 30 314 3744

Aktuális pollentérképet itt láthatja.

 

 

“Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is

segít.” (Ralph Waldo Emerson)